Ultima oră

O femeie de 65 de ani şi fiul său, aflat în scaunul cu rotile, au murit într-un incendiu

O femeie de 65 de ani şi fiul său, în vârstă de 44 de ani, au murit, miercuri, într-un incendiu care le-a cuprins casa, în localitatea Voivozi, judeţul Bihor. Focul ar fi pornit de la acumulatorul scaunului electric cu rotile pe care bărbatul, cu handicap locomotor, îl folosea.

Potrivit ISU Bihor, un localnic din Voivozi, comuna Popeşti, a anunţat că un incendiu a izbucnit la casa mătuşii sale, semnalând totodată faptul că proprietara şi fiul său, care suferea de un handicap locomotor, se aflau în interiorul locuinţei cuprinse de flăcări.

„Sosiţi primii la adresa indicată, membrii SVSU Popeşti au procedat la localizarea incendiului care se manifesta deosebit de violent în dormitorul şi holul locuinţei, astfel că, în momentul sosirii echipajelor profesioniste, incendiul era în regresie. Pompierii militari au acţionat simultan pentru stingerea focarelor şi căutarea victimelor în interiorul casei inundate cu fum şi gaze fierbinţi. Din nefericire, pentru proprietară şi fiul acesteia nu s-a mai putut face nimc, aceştia fiind găsiţi decedaţi”, a arătat ISU Bihor.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *