EvenimentUltima oră

Radare în cascadă, în patru județe! Doi gorjeni au murit și șase au fost răniți, în ultimele două zile

Polițiști ai Inspectoratulul de Poliţie Judeţean Vâlcea au acţionat, în colaborare cu poliţiştii din judeţele Gorj, Argeş şi Sibiu, pentru combaterea excesului de viteză pe sectoarele de drum DN 67-Târgu Jiu- Horezu- Râmnicu Vâlcea, precum şi pe DN7 -Vestem – Râmnicu Vâlcea – Piteşti.

Astfel, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Vâlcea, în colaborare cu cei ai Serviciului Rutier Gorj, Argeş şi Sibiu au demarat acţiuni pentru reducerea numărului de accidente rutiere produse pe fondul nerespectării regimului legal de viteză, acţionându-se cu 8 aparaturi de tip radar, amplasate în sistem cascadă.

Neregulile constatate au condus la aplicarea a 309 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 120.000 lei, dintre care 210 au fost constatate la încălcarea regimului legal de viteză.
Ca măsură complementară, pentru comiterea unor fapte care atrag suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, poliţiştii au reţinut 30 de permise de conducere (22 pentru viteza excesivă, 5 depăşire neregulamentară, 2 pentru neacordarea de prioritate vehicule şi una pentru alte abateri).

De asemenea, au fost întocmite şi 2 dosare penale la regimul rutier, ambele pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanţe.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *