„După sesiunea de autografe, cu un pahar de vin de… Bălănești „la purtător”, ne vom „primbla” prin sălile Muzeului și vom admira pentru prima dată lucrări de pictură, sculptură și grafică din Colecția FilipAtrGallery”, transmit organizatorii.
Ana-Maria Păunescu s-a născut pe 25 decembrie 1990, în București. După ce a terminat Liceul „Cervantes” din capitală a continuat să studieze limba spaniolă la Universitatea din București – Facultatea de Limbi și Literaturi Străine (secția spaniolă-portugheză), pe care a absolvit-o în anul 2012, anul 2014 aducându-i bucuria de a absolvi cu brio masteratul în aceeași instituție.
Din anul 2010, pe lângă rubrica pe care o avea deja de ani de zile în revista „Flacăra lui Adrian Păunescu”, a preluat conducerea publicației, continuând, până în ziua de azi să tipărească, săptămânal, mii de exemplare care ajung în casele iubitorilor de opinie. Tot din anul 2010 a colaborat cu „Jurnalul Național” și cu mai multe site-uri de știri. Pe lângă activitatea jurnalistică, Ana-Maria Păunescu a găzduit emisiunea de radio „Sala de așteptare”, la postul SmartFM, și a organizat mai multe ediții ale Festivalului Internațional Adrian Păunescu.
Volumul „toate poeziile pe care nu ți le-am scris”, conține versuri prin care a reușit să spargă liniștea în care se adăpostise ani la rând și să dea ochii cu oamenii care au avut inimile deschise pentru iubire și adevăr. Cartea a primit „Premiul pentru poezie” al revistei Literatura și Arta și „Premiul pentru poezie” al Fundației Niște Țărani. „ai vreme să vorbim?” este cel de-al doilea volum ce va fi lansat la Târgu Jiu de autoarea care are o legătură specială cu poezia: „Mai scriu poezie, când mi se face frig, când îmi rămâne singurătate în calendar, când cred că nu mai am altă scăpare. Când nopțile sunt prea lungi, când anii sunt prea scurți, când ochii nu-și găsesc răspunsul… Da, mai scriu poezie. Acest volum de versuri vine către mine și către dumneavoastră, cei care îl veți citi, în momentul în care credeam că lumea nu mai poate fi reconstruită din rime și metafore”.