Ultima oră

Fiul unei cunoscute interprete din Dănciulești spune totul despre conflictul cu mama sa

Fără îndoială, Mariana Ionescu Căpitănescu se numără printre cele mai cunoscute și apreciate interprete de muzică populară din țara noastră, tocmai din acest motiv, a acceptat cu greu vestea că fiul său vrea să abordeze un alt gen muzical.

Mai precis, este vorba de manele. În urmă cu doar câteva săptămâni, a început un adevărat conflict între cei doi, după ce tânărul a lansat prima sa piesă.
Cântăreața s-a arătat deranjată, iar ulterior au purtat o discuție pe rețelele de socializare. Acum, Anthony a vorbit fără perdea despre disputa pe care a avut-o cu mama sa, dar și cum a evoluat relația lor.

Fiul Marianei Ionescu Căpitănescu, totul despre conflictul cu mama sa

Îndrăgita interpretă de muzică populară și fiul său au o relație foarte bună, lucru pe care l-au susținut și demosntrat de-a lungul timpului. Cu toate acestea, între cei doi a izbucnit un conflict, după ce Anthony a lansat prima lui piesă solo. Mariana Ionescu Căpitănescu a fost nemulțumită de stilul muzical abordat de fiul său, mai ales că, spunea ea atunci, a investit foarte mult în educația lui muzicală, tocmai de aceea și-ar fi dorit altceva din partea lui.

Anthony Căpitănescu a spus tot adevărul în legătura cu disputa pe care el și mama sa au avut-o. Se pare că tânărul i-a explicat mamei sale ce își dorește de la viitoarea sa carieră, dar și faptul că muzica populară nu mai este la mare căutare acum. Mai mult decât atât, fiul Marianei Ionescu Căpitănescu este de părere că stilul muzical pe care vrea să îl abordeze trebuie să îi placă mai întâi de toate lui, pentru ca mai târziu totul sa iasă ca la carte.

Mai mult decât atât, tânărul spune că după mai multe discuții avute cu mama sa, a început să înțeleagă și să nu mai fie deranjată de acest subiect.

„Mi-ai împlinit un vis” Mariana Ionescu Căpitănescu, mesaj emoționant de ziua de naștere a fiului său! Dovada că Anthony și mama lui se înțeleg mai bine ca niciodată

„Cu muzica mă împac foarte bine. Cariera mea este la început, dar deja au început să meargă lucrurile. Cu mama să știi că a început să mai înțeleagă, i-am explicat că astăzi nu se mai ascultă muzică populară sau ce stiluri ar vrea ea să abordez și trebuie să îmi placă mie pentru a ieși un produs finit frumos.”, a explicat Anthony Căpitănescu pentru un post TV, potrivit spynews.ro.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *