Ultima oră

Polițiștii gorjeni au identificat o femeie urmărită la nivel național

În seara zilei de 23 noiembrie 2023, polițiști din cadrul Poliției Orașului Tismana, au identificat pe raza comunei Godinești, județul Gorj, o femeie, în vârstă de 36 de ani, din județul Timiș, care a fost dată în urmărire la nivel național.
Față de aceasta, Judecătoria Lugoj a emis un mandate de executare a pedepsei închisorii pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană aflată sub influența alcoolului, pentru o perioadă de 2 ani și 9 luni.
Femeia a fost depusă la Penitenciarul Craiova în vederea executării pedepsei privative de libertate.

Conducere sub influența alcoolului
În după-amiaza zilei de 23 noiembrie 2023, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Dănești au identificat în trafic un bărbat, în vârstă de 48 de ani, din municipiul Tg-Jiu, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 663 Ungureni, fiind sub influența băuturilor alcoolice cu o concentrație de 1,36 mg/litru alcool pur în aerul expirat.
Bărbatul în cauză a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Tg-Jiu pentru recoltarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană aflată sub influența alcoolului

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *