Dezvăluiri

Șeful Poliției Rutiere, cu mașină înfoliată, în timp ce subalternii săi ”colectează” certificate fix pentru aceeași culpă ”muritorilor” fără uniformă!

Esență de șmecherie! Ăsta ar trebui să fie, de fapt, sloganul personalizat pentru Poliția Rutieră Gorj, restul sunt doar niște clișee pentru ”gușterii” fără epoleți. Un târgujian a rămas fără certificatul de înmatriculare din cauza foliilor aplicate pe geamurile laterale din față ale autoturismului și, revoltat, s-a întrebat, pe o rețea de socializare, dacă polițistul care a constatat contravenția are curajul să-l sancționeze la fel și pe superiorul său, șeful de la Biroul Rutier al Poliției Municipiului Tg-Jiu, care deține și el o mașină înfoliată precum bombardierii.

”Aseară mi-a fost reținut certificatul de înmatriculare pentru folie neagră geamuri laterale față, de către Cosmin Ghebaur. Bun! Curiozitatea mea este de ce acest Ghebaur nu îi reține certificatul și șefului Poliției Ritiere pe Municipiul Tg-Jiu, Cristi Arbagic, pentru folie neagră geamuri laterale față, pentru ,,numere de înmatriculare distanțate?”.  După programul de muncă și el este tot civil ca mulți dintre noi! Care vă este răspunsul domnule Cosmin Ghebaur?”, a întrebat târgujianul internauții de pe o rețea de socializare.

Nu i-a răspuns polițistul, evident, pentru că și-a uitat cuvintele la mapă și a rămas în cap doar cu îndemnul cazon de la ședința operativă: ”Noi muncim, nu gândim!”, rostit de șeful său, la încheierea discursului mobilizator.

Nu e nicio noutate că la Gorj, mulți polițiști de la Rutieră au mașinile înfoliate precum samsarii, iar parcarea din fața instituției pare a fi zona unui combinagiu din târgul auto. GorjOnline a scris, relativ recent, despre ”bombardierii” din poliția gorjeană, așa că nu e nimic surprinzător că și șeful Biroului Rutier din Poliția Municipiului Tg-Jiu, comisarul șef de poliție Cristian Arbagic, să dețină o ”bijuterie” înfoliată mai mult decât prevede legea.

Și legea prevede că geamurile aflate în câmpul de vizibilitate principal al şoferului, adică cele laterale şi cel din faţă, trebuie să asigure o transparenţă de 75%.

În alte județe, șefii polițiștilor i-au pus să-și dea jos foliile ilegale de pe autoturisme, la Gorj însă, cum nu sunt șefi, poliția e dominată de șmecheri.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *