Ultima oră

TRAGEDIE. Un băiat de 16 ani a murit pe terenul de fotbal

Un băiat de 16 ani a murit duminică, 25 februarie 2024, pe terenul de fotbal din localitatea Biled, județul Timiș. Echipajul medical venit de urgență a încercat să-l resusciteze, dar manevrele nu au dat rezultat.

Poliția Timiș transmite că polițiștii Secției 3 Rurale Sânandrei au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că în momentul în care se juca fotbal cu mai mulți tineri, un minor ar fi leșinat pe terenul de sport de pe strada Castanilor din localitatea Biled, rămânând în stare de inconștiență.

„Polițiștii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre un minor, în vârstă de 16 de ani, căruia echipajul medical prezent la fața locului îi efectua manevrele de resuscitare. Minorul a fost transportat la spital în vederea acordării îngrijirilor medicale, însă din nefericire acesta a decedat”, a transmis IPJ Timiș.

Potrivit opiniatimisoarei.ro, băiatul era cunoscut cu probleme cardiace.

Cazul nu este singurul de acest fel petrecut în Timiș.

Publicația locală Pressalert a relatat în anul 2020 că un tânăr în vârstă de 25 de ani, care alerga pe un teren de sport din localitatea timișeană Urseni, s-a prăbușit pe iarbă și a rămas fără suflare.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *