Ultima oră

S-a dus la spital pentru operație de colecistectomie iar medicii au greșit și i-au făcut vasectomie

Un bărbat de 41 de ani, care spera ca în viitorul apropiat să mai aibă împreună cu soția sa încă un copil – o fetiță – și-a văzut acest vis spulberat după ce medicii i-au greșit operația și în loc de colecistectomie i-au făcut vasectomie.

Jorge Base s-a internat la Spitalul Florencio Diaz din Cordoba, Argentina, pentru o colecistectomie – eliminarea veziculei biliare – întrucât suferea de dureri. Inițial a fost programat pentru operație pe data de 27 februarie, dar din cauza programul încărcat al medicilor a fost amânat pentru a doua zi. La ieșire din operație a fost informat că medicii au făcut o confuzie monumentală și i-au făcut vasectomie, potrivit presei argentiniene.

Vestea că nu va mai putea să fie tată niciodată a căzut ca un trăsnet asupra bărbatului. Jorge, care are doi băieți, avea de gând să facă al treilea copil cu soția lui, sperând că de această dată va fi fetiță. „Mi-au spus că ar trebui să iau în considerare inseminarea artificială pentru a avea un alt copil. Sunt furios și nu știu ce să fac. Nu există nicio cale de întoarcere pentru mine… Este inexplicabil cum s-a putut întâmpla o greșeală atât de mare”, a declarat pentru presa locală.

sursa: digi24.ro

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *