Eveniment

Toma Cuzin, alias „Firicel”, dat în judecată de Medserv Min pentru închirierea unei ambulanțe

Actorul gorjean Cuzin Toma, "Firicel" din Las Fierbinți, a fost acționat în judecată de Medserv Min, subunitate a CE Oltenia, pentru neplata unui debit de 3500 de lei. Asta pentru închirierea unei ambulanțe, care a fost la dispoziția organizatorilor, adică a asociației culturale conduse de Cuzin, la Festivalul "Film în sat", organizat la Peștișani.

 

Decizia acționarii în judecată a actorului a fost luată de Consiliul de Administrație al Medserv Min, firmă cu capital de stat, care astfel demonstrează că face tot posibilul pentru recuperarea datoriilor. Cuzin este citat în fața judecătorilor, în calitate de președinte al asociației culturale care anul trecut a organizat un apreciat festival de film, teatru și muzică în județul Gorj.

Cert este că Toma Cuzin nu este un actor sărac. Acesta s-a judecat, ani la rând, cu CREDIDAM (Asociația Centrul Român pentru Administrarea Drepturilor Artiștilor Interpreți), ca să îi aloce banii cuveniți: aproape jumătate de milion de euro. Și a câștigat.

„Admite cererea. Obligă pârâta (CREDIDAM – n.r.) să plătească reclamantului (Cuzin Toma – n.r.) suma de 2.025.000 lei reprezentând remuneraţie, la care se va calcula dobândă legală. Obligă pârâta să plătească reclamantului cu titlu de cheltuieli de judecată suma de 3.500 de lei reprezentând onorariu avocat”, a fost decizia instanței de fond. Sentință nu este încă definitivă. A.S

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *