Dezvăluiri

Tânărul din Bolboși, împătimit de jocuri de noroc, s-a spânzurat de un parapete, legat cu o chingă de janta autoturismului. Lista cu sumele datorate a fost găsită de anchetatori!

Tânărul în vârstă de 34 de ani din Bolboși a decis să încheie socotelile cu viața într-o manieră terifiantă: a legat cu un capăt al unei chingi de parapetele de pe marginea drumului, și-a înfășurat chinga după gât, iar celălalt capăt al acesteia l-a agățat de janta autoturismului, după care a scos mașina din viteză. Bărbatul a fost ștrangulat aproape instantaneu și a decedat. Din primele informații, se pare că acesta era un împătimit al jocurilor de noroc și avea datorii mari.

Tânărul a fost găsit întins pe carosabil, în apropierea releului de radiodifuziune din localitatea Grozești, aflată la 18 Km de orașul Strehaia și la 20 Km de Bolboși, comuna în care locuia acesta.

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de salvatori, însă nu i-au mai putut salva viața. Marian Olaru era un împătimit al jocurilor de noroc, după cum susțin unele surse și din cauza datoriilor pe care le acumulase la diverse persoane a ales să-și pună capăt zilelor. În mașină ar fi fost găsită o listă cu mai multe persoane la care acesta avea datorii. Pe foaie erau notate și sumele pe care acesta le datora.

”La data de 02 aprilie a.c., ora 00.10, Poliția orașului Strehaia a fost sesizată de un bărbat din municipiul Motru, județul Gorj cu privire la faptul că, în apropierea releului de radiodifuziune din localitatea Grozești, o persoană ar fi spânzurată lângă un autoturism. La fața locului, s-au deplasat polițiștii strehăieni care, din verificările efectuate, au stabilit că un bărbat de 34 de ani, din județul Gorj s-ar fi spânzurat cu o chingă. În urma examinării trupului neînsuflețit, nu au fost constate urme de violență, fiind transportat la Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzelor decesului. Se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, a transmis IPJ Mehedinți.

Deși, inițial, apăruseră informații că ar fi existat suspiciunea de omor, organele de anchetă au exclus această variantă și au deschis dosar de ucidere din culpă, însă, toate ipotezele duc către sinucidere.

 

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *