Politică

Deputat: Oamenii nu știu cine candidează la Târgu-Jiu. Ce spune despre Romanescu!

Fostul președinte al PNL Gorj, deputatul Dan Vîlceanu, consideră că primarul Târgu-Jiului, Marcel Romanescu, nu are contracandidat în alegerile locale din 9 iunie.

Dan Vîlceanu afirmă că, până acum, nu a apărut niciun contracandidat al primarului Marcel Romanescu care să prezinte un program pentru Târgu-Jiu. Deputatul spune că aspiranții la funcția de edil au prezentat doar câteva idei, însă, nu au venit și cu soluții la problemele municipiului.

Fostul președinte al PNL Gorj comentează că târgujienii nu știu cine candidează la primărie, însă sunt la curent cu ceea ce face Marcel Romanescu.

“N-am văzut un program, câteva idei de campanie. Există un candidat despre care toată lumea vorbește, nimeni nu vorbește despre un contracandidat. Există și o zonă de nemulțumire evidentă la adresa lui Marcel Romanescu. Sunt oameni care așteptau lucruri pe care el le-a promis în campania electorală și pe care nu a reușit să le rezolve. Există câteva subiecte care au tot fost dezbătute, Calea Eroilor, traficul, care au rămas în atenția opiniei publice, de-a lungul ultimilor 2-3 ani, însă nu există niciun contracandidat care să vină și să propună ceva. Nu există, eu n-am văzut un program, ce program, câteva idei de campanie. Oamenii nu știu cine candidează în Târgu-Jiu. Ei știu că va candida Marcel Romanescu, e primar în funcție și a fost și trecerea asta la PSD, a existat în atenția opiniei publice cu mișcările pe care le-a făcut, cu scandalul cu Ion Iordache și, practic, a ținut prim-planul dezbaterii politice din Târgu-Jiu, încă nu a reușit un contracandidat să vină măcar să se facă simțit cât de cât”, a precizat parlamentarul.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *