Ultima oră

Protest cu vaci în fața unei primării din România

Un ieșean a oferit imaginile zilei, iar fotografiile făcute de cei care l-au văzut s-au viralizat rapid în mediul online. Acesta a organizat un protest inedit, care a atras toate privirile, chiar în fața primăriei comunei Miroslava.

Astfel, ieșeanul a ales să își manifeste nemulțumirile într-un mod original, aducând la fața locului chiar „obiectul muncii”.

Imaginile zilei vin din Iași
În cursul zilei de azi, 20 mai 2024, un ieșean a ales să își manifeste nemulțumirile într-un mod inedit. Acesta s-a prezentat în fața primăriei comunei Miroslava, la orele dimineții, unde a adus și mai multe vaci, oprindu-se chiar în fața instituției. Aici a stat câteva zeci de minute, timp în care chiar a și muls animalele pe care le are în proprietate.

Demersul lui a atras toate privirile, iar mulți trecători s-au oprit și au pozat acest moment. Imaginile cu bărbatul s-au viralizat rapid pe rețelele de socializare, adunând sute de comentarii și de aprecieri.

Protestul bărbatului, motiv de amuzament în mediul online
Trecătorii l-au fotografiat pe bărbat din toate unghiurile, iar imaginile au fost postate imediat pe Facebook. Conform informațiilor apărute până în prezent, se pare că acesta a protestat din cauza faptului că locurile de pășunat din comuna Miroslava sunt tot mai puține iar acest lucru este un adevărat impediment pentru fermierii din localitate.

„Cine dorește lapte proaspăt de văcuță, mergeți acum în fața primăriei Miroslava”, a scris persoana care a postat fotografiile în mediul online.

Totodată, alți internauți au căutat să înțeleagă motivele bărbatului care a organizat protestul din fața primăriei.

„Vrem sau nu, terenul public pentru pășunat va fi din ce în ce mai puțin în preajma marilor orașe. Nu poți concura cu ofertele pentru ridicarea de cartiere rezidențiale, una este să iei impozit pentru o locuință și alta este să percepi impozit pentru pășunat. Singura soluție este să fii proprietar pe terenul respectiv. Am văzut că și pe șesul Bahluiului, zonă cu pânză freatică ridicată, în trecut liberă, se lucrează pentru viitoare construcții”, a scris un ieșean, în rubrica de comentarii.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *