Ultima oră

Gest frumos al artistei Daniela Ploia, în amintirea unei apreciate soliste!

Cunoscuta interpretă de muzică populară, Daniela Ploia, nu a uitat-o pe apreciata solistă a Ansamblului Profesionist ”Doina Gorjului”, Ileana Bacâtea, a cărei zi de naștere ar fi fost pe 8 iunie și a postat un mesaj emoționant pe o pagină de socializare. ”Astăzi era despre dumneaei. Despre vecina mea scumpă, interpreta dna Ileana Bacatea, membră a ansamblului profesionist Doina Gorjului. O sunam dis de dimineață sa i urez:La multi ani! Abia o așteptam să vină de la Tg Jiu la Comanda…culegeam romanița și îmi împărtășa din tainele cântecului popular și despre ca ar trebui sa fie loc pentru toți sub soare. Era de o bunătate nemaipomenita. Toți consătenii o iubeam…Aducea in vizita toti artiști mari(regretatul Petrica Matu Stoian,dl Constantin Enceanu,dna Ileana Lăceanu si multi alții)ca sa ne bucure pe noi consătenii ei iubiti. Prea devreme a plecat dintre noi. Acum este cu soțul ei nea Eugen care nu a stat mult fără ea și a luat-o la anul plecării lui si cu TATA vecinul ei preferat la povesti.
Dumnezeu sa I aibă în paza lui. Dumnezeu sa o aibă în paza lui! Ileana Bacatea”, a scris artista pe contul său de pe Facebook.
Ileana Bacîtea, fostă solistă a Ansamblului Artistic Profesionist „Doina Gorjului“, s-a stins din viaţă în urmă cu 5 ani, în decembrie 2019.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *