DezvăluiriUltima oră

Tentativă de dare de mită într-o primărie din Gorj. Poliția și procurorii au ridicat probe

Un funcționar de la Serviciul Urbanism din cadrul Primăriei comunei Bîlteni a sunat la 112, după ce a găsit o sumă de bani într-un dosar privind eliberarea unei autorizații de construire. Martor la această întâmplare a fost Marius Popescu, primarul ales al localității Bîlteni.

„Eram chiar acolo. La un moment dat, funcționarul de la Urbanism a primit un dosar de la o colegă de-a dumnealui. Dosarul era în dublu exemplar și conținea o cerere pentru emiterea unei autorizații de construire, dar se pare că acea casă era deja construită, iar evidența lucrurilor ne spune că acei bai erau acolo cu un scop, de a se trece peste acest lucru.

Au venit lucrători de la poliție și parchet și s-au luat probe, amprente, după care urmează să primi răspunsul să vedem ce s-a întâmplat, cine a pus banii acolo și cu ce scop. Apreciez sinceritatea colegului de la urbanism, care a sesizat acest aspect. Sunt camere de supraveghere în interiorul primăriei“.

Marius Popescu spune că, din păcate, exista o mentalitate învechită la nivelul Primăriei Bîlteni și cetățenii se plângeau că veneau cu anumite „atenții“: „Vreau să se schimbe această mentalitate la nivelul Primăriei Bîlteni. Din păcate, mulți cetățeni s-au plâns de această practică și în trecut au fost oameni care, în trecut, a mai avut asemenea practici pe diferite domenii“.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *