EvenimentUltima oră

Femeia accidentată pe Bulevardul Ecaterina Teodoroiu, în stare gravă! Nelu Pavel: „Nu este încă stabilă! Are o lovitură la cap”

Femeia de 29 de ani din Târgu Jiu care a fost accidentată, luni, de un șofer care s-a ales cu dosar penal, se afla în stare gravă la spitalul de urgență din Craiova. Nelu Pavel, liderul Partidei Romilor, susține că a intervenit, personal, în cazul pacientei, după ce o mare parte a comunității din zona Obreja s-a adunat la spitalul din Târgu Jiu unde a fost dusă tânăra după evenimentul rutier. Pavel spune că ar fi liniștit spiritele, solicitând chiar ca victima accidentului să fie transportată de urgență la Craiova, acesta având un traumatism cranian. „Starea femeii nu este una stabilă. Medicii nu au liniștit încă familia că totul este în regulă. Am intervenit că foarte mulți s-au adunat la spital, pentru că așa suntem noi, ne sprijinim și la bine și la rău. Așteptam vesti bune se la medicii de la Craiova”, a declarat reprezentantul romilor din Obreja.

În ce îl privește pe șofer, Nelu Pavel a declarat că lasă anchetatorii să își facă datoria dar a menționat că în zona accidentului nu mai erau marcaje rutiere deoarece acolo se lucrează la drum.

Reamintim că, pe 8 iulie, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe bulevardul Ecaterina Teodoroiu din localitate. Din primele verificări efectuate de polițiștii ajunși la fața locului, a reieșit faptul că un bărbat, în vârstă de 65 de ani, din localitate, în timp conducea un autoturism pe bulevardul Ecaterina Teodoroiu, a acroșat o femeie, în vârstă de 29 de ani, din Târgu Jiu, care se angajase în traversarea străzii în calitate de pieton.

Aceasta a fost transportată cu ambulanța la U.P.U. Târgu Jiu, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

Șoferul în cauză deținea permis de conducere corespunzător și nu se afla sub influența băuturilor alcoolice. De asemenea, bărbatul a fost condus la spital, pentru recoltarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul savârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *