Ultima oră

Aparegio Gorj SA furnizează către utilizatorii săi servicii de calitate

 

Compania de apă și canal, Aparegio Gorj SA, furnizează către utilizatorii săi servicii de calitate. În permanență, 24h/24h, angajații societății intervin și acționează pentru mentenanța rețelelor și caută cele mai bune soluții tehnice pentru îmbunătățirea calității apei.

O demonstrează concret implicarea directorului general al APAREGIO Gorj SA, Traian Pătrășcoiu, prin accesarea fondurilor europene în anul 2020, cu contractul de finanțare pentru proiectul major „PROIECTUL REGIONAL DE DEZVOLTARE A INFRASTRUCTURII DE APA SI APĂ UZATĂ ÎN JUDEȚUL GORJ” cu o valoare de 1.080.673.346,54 lei și perseverența prin continuarea investițiilor odată cu semnarea în data de 29 mai 2024 a contractului de finanțare pentru implementarea „Proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apa si apa uzata in judetul Gorj – etapa II”, cu Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene în calitate de Autoritate de Management pentru Programul Dezvoltare Durabilă (AM PDD.)

Perioada de implementare a proiectului este de 84 de luni, valoarea totală a contractului fiind de 956.725.151,66 lei.

Informațiile de mai sus sunt necesare reamintite periodic pentru ca utilizatorii să înțeleagă că societatea este vizibilă și sprijinită la nivel înalt.

Pentru a observa că expresia “Se întâmplă și case mai mari”se aplică chiar și în cazul unor giganți din domeniul apei , vedem mai jos un material menit să ne atragă atenția .

https://www.g4media.ro/cea-mai-mare-companie-de-apa-din-marea-britanie-plasata-sub-masuri-speciale-in-timp-ce-se-confrunta-cu-datorii-de-20-de-miliarde-de-dolari-compania-are-peste-16-milioane-de-clienti.html

Putem cu un sprijin reciproc operator-utilizator să reușim să dezvoltăm acest sistem.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *