DezvăluiriUltima oră

Paza de la CEO l-a activat pe „Dodoacă”! Sindicalistul SMEO face presiuni asupra paznicilor să se mute la firma lui Mecu!

Paza de la Complexul Energetic Oltenia își schimbă uniforma, de la orele zero, în această noapte. Asta, pentru următoarele 30 de zile, conform unui contract parafat pe genunchi, la finalul acestei săptămâni.

De altfel, una dintre firmele de pază cu contract la companie va fi trasă pe dreapta, din această noapte, iar sectorul acesteia va fi preluat de firma de pază a fostului ofițer de informații Victor Nicolae Mecu. Societatea nu are însă resursa umană necesară în zona respectivă de lucru, așa că, în stilul său cazon, Mecu caută soluții…

Una dintre soluții este Bebe Bârsanu, zis Dodoacă, care s-a trezit, astăzi, din postura de brigadier pe un utilaj nefuncțional la Cariera Tismana, să facă presiuni asupra paznicilor din sector să treacă la firma controlată de Mecu.

Mai exact, oamenii sunt presați și îndemnați să demisioneze de la firma care a pierdut sectorul respectiv ca să poată fi preluați de firma fostului ofițer de informații. Salariații sunt revoltați și condamnă gestul sindicalistului, despre care, susțin unele surse, este plătit să facă lobby pentru firma respectivă de pază.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *