Dezvăluiri

O nouă acuzație la adresa polițistului Beșliu de la Turceni: „S-au băgat mii de metri cubi de pământ“

Marius Racea, fostul șef al Postului de Poliție Plopșoru, acuză familia polițistului Beșliu de la Turceni, care a fost atacat că măsluiește aparatul radar pentru a da cât mai multe amenzi de circulație, că a beneficiat de foloase necuvenite de la firmele care au lucrat la introducerea conductei a doua de apă de la Isverna pentru orașul Craiova. Tatăl polițistului deține un restaurant în satul Ceplea, iar vis-a-vis a cumpărat un teren, potrivit lui Recea, unde s-a adus umplutură de pământ: „Ei s-au folosit de utilaje: buldozere, promex, camioane. S-au băgat mii de metri cubi de pământ, pentru că au cumpărat un teren vis-a-vis de cârciumă și era nevoie să facă umplutură pentru că era mai jos. Au băgat umplutură acolo la greu. Au folosit utilajele de la SC Erbașu SRL, un a dintre firmele care au lucrat la introducerea conductei. Am poze cu polițistul și cu taică-său.

S-a făcut umplutură pe o suprafață de 2.000 metri pătrați. Au fost folosite utilajele din timpul programului și materialele care trebuiau folosite la această investiție. Am poze cu ei și cu utilajele. Am declarații de la un deservent de la buldozer, care mi-a spus de câte ori a fost adus și de la Filiași la polițistul Beșliu“, a declarat Marius Recea.

Polițistul Silviu Beșliu a spus că acuzațiile nu sunt adevărate: „Fiecare poate să declare orice. Și eu pot să vă declar dumneavoastră orice. Nu există asemenea fotografii. Cel mai sigur este să vă adresați biroului de presă de la IPJ Gorj și o să fiți lămuriți“.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *