Politică

Acuzații la adresa unui deputat de Gorj. Lider AUR: Joacă teatru!

Eduard Lădaru, noul președinte al AUR Târgu-Jiu, acuză că deputatul USR, Radu Miruță, joacă teatru în ceea ce privește preocuparea pe care o are vizavi de problemele județului Gorj.

Eduard Lădaru a pus tunurile pe liderii PSD, PNL și USR după ce, sâmbătă, două excavatoare și alte utilaje au fost distruse la Cariera Pinoasa după ce un mal s-a prăbușit peste ele. Noul președinte al AUR Târgu-Jiu acuză că, în special, deputatul USR, Radu Miruță, joacă teatru în ceea ce privește preocuparea pe care o are vizavi de problemele județului Gorj. În plus, afirmă că liderul Uniunii Salvați România Gorj a făcut ”blat cu gruparea de interese care blochează Camera de Comerț și Industrie Gorj”.

“Este clar, toată lumea joacă teatru. În special, domnul Miruță joacă teatru. Din păcate, mă așteptam la mai mult din partea domniei sale, pentru că este mai tânăr decât ceilalți și nu era pătat, așa cum erau ceilalți. Dar domnul Miruță, deși l-am creditat cu oarecare încredere, în 2020, și nu am vrut să-l acuz de un blat, am pus acțiunile domniei sale pe seama faptului că nu are experiența necesară și, de aceea, USR nu a făcut pragul nici la consiliul județean, nici la municipiul Târgu-Jiu, în 2024, este foarte clar că nu mai putem pune acest lucru pe seama lipsei de experiență, ci o punem expres pe blatul pe care l-a făcut cu aceeași grupare de interese care gestionează soarta județului Gorj, soarta municipiului Târgu-Jiu, în ultimii 34 de ani. Este aceeași grupare căreia îi sunt vasali toți și, din păcate, domnul Miruță a ales să fie vasalul aceleiași grupări de interese, care blochează Camera de Comerț și Industrie a județului Gorj. Nu l-am auzit niciodată pe domnul Miruță vorbind despre Camera de Comerț și Industrie a județului Gorj, semn că este vasalul grupării de interese sau de problemele reale ale județului Gorj, cum ar fi Spitalul de Urgență, doar ce a făcut o piesă de teatru cu problemele de la heliport, dar, acum, nu-l mai auzim, deși heliportul este în continuare nefuncțional”, a precizat liderul AUR.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *