Ultima oră

Doi bărbați au suferit arsuri grave în urma unui incendiu

Doi bărbaţi dintr-o localitate din Vâlcea au ajuns la spital cu arsuri grave, iar un altul a suferit răni uşoare, după ce o casă a fost cuprinsă de flăcări.

Speriaţi, oamenii care locuiesc în zonă au cerut ajutorul pompierilor, însă până la sosirea salvatorilor flăcările s-au extins cu repeziciune şi la alte anexe ale gospodăriei. Chiar dacă pompierii au ajuns imediat, mai multe animale au ars de vii. Zeci de minute s-au chinuit salvatorii să stingă vâlvătaia.

Potrivit ISU Vâlcea, au fost rănite trei persoane. Una dintre acestea, un bărbat, are arsuri de gradul 1 şi 2 pe torace şi pe umărul stâng, fiind transportată la spital. Un al doilea bărbat, cu arsuri de gradul 1 pe antebraţe, a fost transportat şi el la spital. A treia persoană, tot un bărbat are o plagă la antebraţul stâng, dar a refuzat transportul la spital.

În urma incendiului au ars zece anexe întinse pe aproximativ 600 de mp, patru porci, 20 de găini, mai multe utilaje agricole, o pompă, un strung, presă de peleţi. Gospodăria a fost afectată pe aproximativ 800 de mp.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *