Actualitate

Sistem integrat de monitorizare și control parcări publice, la Târgu Jiu

Un sistem integrat de monitorizare si control va fi implementat în parcările publice de pe raza municipiului Târgu Jiu. Este nevoie de lucrări la instalațiile electrice, în vederea realizării sistemului respectiv care se va baza pe senzori și alte tipuri de echipamente. Lucrările sunt programate să înceapă în această toamnă. Suma alocată de către Primăria Târgu Jiu pentru acest proiect este de peste 3,3 milioane de lei.

Conform reprezentanților Primăriei Târgu Jiu, se vor marca în mod corespunzător(semnalizare rutieră orizontală și verticala) 991 de locuri de parcare existente; rețea de senzori de parcare la fiecare locație în parte; un pay and display(automat vânzare bilete) și 24 de zone de acces.

„Se vor executa următoarele operații: executarea lucrărilor tehnologice privind instalarea sistemelor (lucrări de pregătire a traseelor de cabluri, lucrări de montarea țevilor, lucrări de montarea cablurilor, lucrări pentru montarea automatului de vânzare, montarea senzorilor); montare indicatoare rutiere; refacerea; marcaje rutiere; etc.”, potrivit Primăriei Târgu Jiu.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *