Ultima oră

Un angajat MApN a murit în urma unui incendiu

Ministerul Apărării Naţionale a anunţat că o persoană a murit, vineri, în urma unui incendiu izbucnit la Căminul militar ”Sălaj” din Bucureşti şi a precizat că în apartamentul respectiv era cazat permanent un salariat civil al MApN.

Reprezentanţii Ministerului Apărării au anunţat că, vineri, în jurul orei 10.30, la Căminul militar de garnizoană „Sălaj”, situat pe strada Năsăud din Bucureşti, a izbucnit un incendiu în unul dintre apartamentele de la etajul patru al clădirii, în urma căruia o persoană şi-a pierdut viaţa.
 ”Pentru stingerea incendiului, care se manifesta cu violenţă, a intervenit, într-o primă fază, personalul propriu al unităţii de cazare şi a fost solicitată, prin serviciul 112, intervenţia forţelor ISU Bucureşti-Ilfov. Incendiul a fost lichidat în jurul orei 11.10. Pe timpul intervenţiei a fost descoperită în apartament o victimă de sex masculin, decedată, a cărei identitate urmează a fi stabilită. În apartamentul respectiv era cazat permanent un salariat civil al MApN”, au precizat reprezentanţii Ministerului Apărării.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *