Ultima oră

Hală de prelucrare a lemnului, cuprinsă de flăcări

Un incendiu a cuprins, miercuri seară, o hală de prelucrare a lemnului din localitatea Frumosu, au informat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Suceava.

La faţa locului au intervenit nouă maşini de pompieri, atât militarii de la ISU, cât şi voluntarii de la primăriile din Frumosu, Vatra Moldoviţei, Moldoviţa şi Vama.

„Pompierii militari de la subunităţile din Câmpulung Moldovenesc şi Gura Humorului, împreună cu lucrători ai Serviciilor voluntare pentru situaţii de urgenţă din Frumosu, Vatra Moldoviţei, Moldoviţa şi Vama, intervin cu nouă autospeciale de stingere şi o ambulanţă SMURD pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la o hală gater, din localitatea Frumosu”, a precizat ISU Suceava.

Flăcările s-au manifestat la clădire şi la bunurile din interior, respectiv utilaje, instalaţii sau materie primă, existând pericol de propagare la vecinătăţi.

„Pompierii au localizat incendiul şi nu mai există pericol de propagare a flăcărilor. Se lucrează pentru lichidare şi pentru înlăturarea efectelor negative produse în urma incendiului”, mai menţionează informarea transmisă de ISU Suceava.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *