Ultima oră

O șoferiță de 21 de ani a accidentat mortal o bătrână care se afla întinsă pe carosabil

O bătrână întinsă pe șosea, noaptea, pe o șosea din Bihor, a murit călcată de o mașină. Dacă echipajul de urgență nu a mai putut face nimic pentru ea, șoferița și pasagerul autoturismului au ajuns la spital.

 

Femeia de 70 de ani, era întinsă pe partea carosabilă a DJ 190C și a decedat în cursul nopţii în urma unui accident rutier, produs de o şoferiţă, a informat IPJ Bihor, preluat de Agerpres.

Potrivit comunicatului IPJ Bihor, poliţiştii au fost sesizaţi joi, la ora 23,38, în urma unui apel primit prin 112.

„Din investigaţiile efectuate de poliţiştii Biroului Rutier Marghita la faţa locului, s-a constatat că, în jurul orei 23,36, o tânără de 21 de ani, din comuna Pir, judeţul Satu Mare, în timp ce conducea un autoturism pe drumul judeţean 190C, în afara localităţii Sălacea, Bihor, pe direcţia Otomani – Pir, în împrejurări ce urmează a fi stabilite din cercetări, ar fi accidentat o femeie de 70 de ani, din Sălacea, care s-ar fi aflat întinsă pe partea carosabilă, paralel cu axul drumului, în calitate de pieton,” se arată în comunicat.

După impact, conducătoarea autoturismului ar fi pierdut controlul asupra direcţiei, iar vehiculul ar fi fost proiectat în şanţul din partea dreaptă a direcţiei de deplasare.

În urma accidentului rutier, femeia a suferit leziuni care, din nefericire, i-au provocat decesul la faţa locului.

Atât conducătoarea autoturismului, cât şi un bărbat de 31 de ani, din Sălacea, pasager în autoturism, au suferit leziuni uşoare, fiind transportaţi la spital pentru investigaţii şi îngrijiri medicale.

În urma testării conducătoarei autoturismului cu aparatele etilotest şi drug-test, rezultatele au fost negative.

Anchetatorii au deschis dosar penal de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă și continuă cercetările.

Urmărește Știrile PRO TV pe canalul de social media preferat:
Sursa: Agerpres

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *