Ultima oră

Veste uriașă pentru abonații Hidroelectrica. Se pot plăti facturile direct din aplicație!

Hidroelectrica a făcut luni un pas important în digitalizarea operațiunilor cu clienții prin încheierea unui contract cu compania PayU pentru furnizarea de servicii de plată cu cardul pentru clienții finali.

„A fost semnat contractul cu compania PayU și include servicii de plată prin aplicația proprie a companiei, iHidro, inclusiv pentru versiunea de mobil, precum și prin site-ul oficial, http://hidroelectrica.ro”, a precizat Hidroelectrica, marți, pe pagina oficială de Facebook.

Contractul, în valoare de 3,463 milioane de lei, a fost adjudecat în urma unei proceduri de achiziţie sectoriale la care au participat trei ofertanţi – PayU, asocierea formată din CEC Bank – Europayment Services şi Netopia Financial Services.

„Semnarea acestui contract marchează o etapă extrem de importantă în angajamentul nostru de a îmbunătăți experiența clienților prin digitalizare. Prin parteneriatul cu PayU, un lider în soluții de plată online, ne asigurăm că clienții Hidroelectrica beneficiază de metode de plată fluide, sigure și eficiente. Acest lucru face parte din strategia noastră mai amplă de a crește eficiența operațională”, a precizat Karoly Borbely, CEO Hidroelectrica

Aceste servicii de plată vor îmbunătăţi accesibilitatea şi comoditatea platformelor digitale ale Hidroelectrica, oferind clienţilor o modalitate sigură şi uşoară de gestionare a plăţilor, potrivit Hidroelectrica.

„Procesatorul de plăți va fi implementat în curând, asigurând o flexibilitate îmbunătățită în gestionarea conturilor proprii de energie” , a mai precizat compania.

Implementarea are ca termen 15 zile de la emiterea ordinului de execuţie de către Hidroelectrica, ulterior parcurgerii unui proces de conciliere a tehnologiilor informatice utilizate şi finalizarea dezvoltărilor suplimentare necesare aplicaţiei iHidro.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *