Politică

Rujan: Se încearcă vânzarea blănii ursului din pădure!

Senatorul Partidului Social Democrat Gorj, Cristi Rujan, avertizează că proiectul de lege al USR care a trecut de Senat nu poate produce încă efecte pozitive pentru angajații Complexului Energetic Oltenia. Parlamentarul afirmă că rezultatul votului pentru acțiunea legislativă a fost prezentat trunchiat de către liderii USR și PNL, pentru că oamenii încă nu pot beneficia de corectările făcute. Rujan este de părere că s-a încercat inducerea unei percepții deformate persoanelor interesate de aceste modificări legislative.

„Vrem să nu mințim oamenii. Dacă avem ceva concret în lucru trebuie să comunicăm acest lucru, iar apoi dacă se materializează ceva, se face o comunicare și spunem acest lucru. Restul, poate fi un eșec din partea celor care le induc oamenilor o percepție deformată despre o realitate. Nu le-a spus nimeni la oameni că dacă a trecut de Senat nu intră în vigoare”, a declarat senatorul PSD Gorj, Cristi Rujan.

Ce pași mai trebuie parcurși
Pentru ca proiectul de lege care îi vizează pe mineri și energeticieni să înceapă să producă efecte mai este nevoie de mai mulți pași, după cum a precizat Rujan. „S-a prezentat ca o mare victorie! Deocamdată nu este pentru că trebuie să treacă și de Camera Deputaților, apoi merge la promulgare la președinte, mai este procedura și controlul de constituționalitate. Încă este doar vânzarea blănii ursului din pădure”, a încheiat senatorul social-democrat.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *