Ultima oră

Două tinere ademeneau bărbați cu oferirea de servicii sexuale după care îi tâlhăreau

Două tinere din județul Brașov, în vârstă de 23 și 21 de ani, au fost reținute de polițiști sub acuzația de tâlhărie, după ce au abordat mai mulți bărbați sub pretextul oferirii de servicii sexuale. Incidentul a avut loc pe bulevardul Victoriei din municipiul Brașov. Conform anchetei, tinerele îi convingeau pe bărbați să consume alcool în exces, după care îi deposedau de bunuri de valoare, inclusiv bani, carduri bancare și telefoane mobile.

În acest plan infracțional, ele erau sprijinite de trei bărbați, dintre care unul era agent de pază în spațiul comercial unde acționau. Rolul acestora era să scoată bani de pe cardurile bancare ale victimelor, după ce obțineau codurile PIN. Ancheta continuă, iar cei implicați au fost reținuți pentru mai multe infracțiuni, inclusiv furt și complicitate la furt.

Acțiunea poliției vine după mai multe plângeri depuse de victimele tâlhărite. „În cadrul aceleiaşi activităţi infracţionale, un alt bărbat, de 43 de ani, din municipiul Brașov, angajat ca agent de pază la spaţiul comercial, situat în zona în care persoanele vătămate erau abordate, a avut rolul de a se asigura că cei care acţionau nu sunt observaţi şi, mai mult decât atât, se ocupa de identificarea şi indicarea persoanelor vulnerabile. De asemenea, acesta facilita şi extragerile de bani din conturile celor deposedaţi de carduri”, a precizat IPJ Braşov.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *