Ultima oră

O profesoară de religie a dispărut cu banii elevilor strânşi pentru o tabără. A adunat 35.000 de lei şi a anulat excursia

Caz halucinant într-o şcoală din Constanţa. O profesoară de religie este acuzată de părinţi că ar fi fugit cu banii elevilor de tabără. Femeia i-ar fi amăgit pe copii cu promisiunea unor activităţi distractive pe timpul verii şi a luat peste 1.700 de lei de la fiecare. Problema este că tabăra nu a mai fost organizată, iar profesoara a dispărut.

Profesoara de religie ar fi profitat de faptul că este titulară la şcoală de mai bine de 20 de ani și are încrederea părinților. Femeia a discutat cu fiecare părinte în privat și le-ar fi cerut banii pentru excursie. Urma să organizeze în vară, la Brașov, o tabără, însă fară să anunțe conducerea scolii. Ar fi vorba de 20 de copii, iar suma totală ar fi de 35.000 de lei pe care părinții nu i-au mai văzut înapoi, deşi tabăra a fost anulata. Femeia e de negasit, nu raspunde la telefon, iar acum este în concediu medical, timp de doua săptămâni.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *