Ultima oră

Ministrul Educației, Monica Ansie, a „chiulit” de la confruntarea cu Selly

Reprezentantul generației online Andrei Șelaru a declarat, vineri, că, în opinia sa, ministrul Educației Monica Anisie a fugit de confruntarea cu el, din cadrul emisiunii Viitor cu clasă, de pe Știrile Pro Tv, fiind probabil sfătuită să facă acest lucru.

Invitată în emisiunea „Viitor cu clasă”, ministrul Educației, Monica Ansie, și-a anulat prezența în emisiune, deși inițial o acceptase, motivând cazurile numeroase de COVID-19.

Invitat în emisiune, Selly a declarat că numărul mare de cazuri de Covid este doar un pretext și că dezbaterea s-ar fi putut desfășura online, dar că cel mai probabil ministrul Anisie a fost sfătuită de un consilier sau de cineva din Guvern să nu se prezinte.

“Fotoliul gol o așteaptă pe doamna Anisie. Pretextul acesta cu Covid este doar o fațadă. Dacă nu dorea să vină în platou, putea să o facă online, puteam prin Zoom, cred că nu s-a dorit ca această dezbatere să aibă loc. Inițial a acceptat, probabil că ulterior a fost sfătuită să nu vină, poate un consilier sau poate de deasupra ei din Guvern. Impresia mea este că nu vrea să fie confruntată cu adevărul, că nu vrea să aibă o discuție despre viitorul educației. Întâlnirea de astăzi ar fi fost o confruntare pe fapte, de care doamna ministru a fugit. Să o spunem pe șleau”, a declarat Selly.

În locul ministrului Anisie, pe fotoliul gol din studio a luat loc directorul școlii nr. 1 din Curcani, Viforel Dorobanțu, care este și profesor.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *