Ultima oră

ACUM. Mai mulți călugări de la Mănăstirea Lainici, cu simptome de COVID! DSP recoltează probe în vederea testării! Lăcașul de cult ar putea fi ÎNCHIS!

Direcția de Sănătate Publică Gorj a dispus, marți noaptea, recoltarea de probe, în vederea testării și depistării virusului SARS-CoV-2, de la peste 20 de călugări de la Mănăstirea Lainici, după ce mai mulți dintre aceștia prezintă simptome specifice noului coronavirus, susțin surse medicale.

La miezul nopții, echipaje de la Serviciul Județean de Ambulanță Gorj s-au deplasat la Lainici pentru a recolta probe și pentru a evalua starea de sănătate a cinci călugări care au spus că se simt rău.

Conform surselor citate, aceștia au probleme de sănătate de câteva zile, însă n-au anunțat cadrele medicale.

Potrivit acelorași surse, în cazul în care călugării vor fi confirmați pozitiv cu COVID-19, există posibilitatea ca mănăstirea să fie închisă.

Reamintim, în cursul zilei de marți, 17 noiembrie a.c., un călugăr de la Mănăstirea Lainici a decedat în Spitalul Tg-Jiu, fiind infectat cu COVID-19, iar starețul mănăstirii, Ioachim Pârvulescu a fost tranferat din Spitalul Motru, confirmat și el pozitiv cu noul coronavirus, la Spitalul Militar București.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *