Actualitate

Consilierul personal al directorului Transloc a donat 100 de pachete de cafea către militarii de la spitalul din Suceava

Spitalul Județean din Suceava are de la începutul acestei luni o conducere militară, asta pentru a se depăși criza din unitatea medicală. La militarii care au grijă de spitalul sucevean s-a gândit însă Ion Săvoiu, fost consilier municipal, în prezent consilier personal al directorului Transloc Târgu-Jiu. Ion Săvoiu le-a trimis astfel militarilor cafea, o cantitate impresionată ajungând deja la unitatea din Moldova.

Donația lui Ion Săvoiu a ajuns la destinație, anunță Alexandru Căutiș, jurnalist la Revista Kamikaze. „100 de pachete de cafea pentru nopțile militarilor de la Suceava. Prietenul Savoiu Ion (zis Nino), din Târgu Jiu, mi-a trimis 25 kg de cafea braziliană împărțite în 100 de pachete, spre a fi predate MApN pentru militarii care trudesc zi și noapte la Spitalul din Suceava. Azi, aceste 100 de pachete au plecat spre Suceava. Mulțumiri din partea celor cărora le-ai făcut oboseala mai suportabilă, dragă Nino!” a transmis, miercuri, jurnalistul.
Zeci de persoane au transmis mii de mulțumiri pentru gorjeanul Săvoiu.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *