Eveniment

Sindicaliștii din Penitenciarul Târgu Jiu, la protest în capitală

Salariații din penitenciare, dar şi militarii rezervişti și polițiști, au anunţat că vor organiza proteste în mai multe oraşe din ţară înainte de Crăciun. Ei solicită să fie respectate legile privind salarizarea şi actualizarea pensiilor. Un astfel de protest va avea loc joi, în capitală. La acesta vor participa și sindicaliști din Penitenciarul Târgu Jiu, afiliați FSANP.

Angajaţii din poliţie, penitenciare şi militarii rezervişti declanşează, în doar câteva zile, proteste naţionale. Joi, de la ora 12:00, vor fi mişcări de protest la Bucureşti, Iaşi, Timişoara şi Cluj-Napoca. Participanţii se vor aduna în faţa sediului Guvernului şi la prefecturi.
Începând cu data de 23.12.2021, ora 12:00, angajaţii din poliţie penitenciare şi militarii rezervişti declanşează proteste. Acestea se vor desfăşura la Guvernul României (Bucureşti – Piaţa Victoriei) şi la prefecturile oraşelor Iaşi, Timişoara şi Cluj.
Protestatarii susţin că nu solicită majorări de salarii sau pensii, ci respectarea legilor, aşa cum au fost adoptate de Parlament.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *