EvenimentUltima oră

Caz disperat la Gorj. Un bărbat din Turburea a încercat să se sinucidă după ce a primit factura la curent. „Este foarte greu. Suntem disperaţi”

Caz disperat la Gorj. Un bărbat din comuna Turburea a încercat să se sinucidă după ce a primit factura la curent.

Bolnav şi ajuns la capătul puterilor bărbatul a cedat în momentul în care a văzut factura la curent în valoare de 800 de lei. Neavând decât un venit din ajutorul social în valoare de 120 de lei lunar şi o familie de întreținut, bărbatul a încercat să se sinucidă.

Alarma a dat-o unul din copii bărbatului care a apelat la primarul comunei. Din fericire, rana a fost superficială.

„Am plătit odată 600 de lei, acuma iar 800. M-am supărat! Mai sunt şi bolnav cu spatele. Noroc cu domnul primar care ne-a ajutat. Ne-a dat, dar şi dânsul cât să ne mai dea? Să dea Dumnezeu să îl ţină sănătos că dacă nu ar fi el… Acum am dat pe mâncare 300 de lei, necesarul. Cu factura nu ştiu ce să fac”, spune bărbatul vizibil afectat de situaţie.

„Este foarte greu. Suntem disperați”

„A căzut. Eu făceam baie la copil şi am auzit o bubuitură. M-am dus repede la bucătărie şi am văzut patru cuțite, două în mână şi două pe jos. I-am luat cuțitele şi am plecat în casă la copil. Este foarte greu. Noi am avut noroc cu domnul primar care ne-a ajutat. Nu cred că putem achita factura”, spune soţia bărbatului.

   
Sursă
antena3.ro

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *