Ultima oră

O tânără refugiată din Ucraina a devenit mamă în spitalul din Târgu Jiu. Copilul a primit nota 10

O refugiată din Ucraina a adus pe lume o fetiță în Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu. „Îi urăm micuței, care a primit nota 10 la naștere, o viață plină de sănătate și împliniri și o felicităm pe tânăra mămică!”, a transmis colectivul medical al Secției Obstetrică-Ginecologie. Mama și nou-născutul se simt foarte bine.
Viktoria ține legătura telefonic și pe internet cu soțul său, militar de profesie. „L-am anunțat pe soțul meu despre fetița noastră. I-am arătat-o datorită internetului. Nu știu când o să ne revedem, este foarte greu fără el, dar a trebuit să rămână să lupte. Este soldat de meserie și este implicat în luptele de la Donetsk. Are 30 de ani. S-a bucurat enorm când a văzut fetița noastră. Eu locuiesc la Crasna, alături de soacra și cumnata mea, la o familie care ne-a ajutat mult. În Ucraina a rămas tatăl meu, bunicii și sora. Noi am fost nevoiți să plecăm. În spitalul din Târgu-Jiu am primit cele mai bune îngrijiri, sunt foarte mulțumită și le mulțumesc tuturor”, a spus Viktoria.
Tânăra are 24 de ani și este originară din Cernăuți, Ucraina. A ajuns în Gorj, mai exact în comuna la Crasna, în primăvara acestui an, iar la începutul lunii martie s-a prezentat la primul control la Spitalul Județean de Urgență Târgu-Jiu, fiind însărcinată.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *