Monden

Marcela Fota a vorbit pentru prima dată despre relația sa: „Este o poveste care…”

Marcela Fota și-a deschis sufletul în fața fanilor și a vorbit pentru prima dată despre relația sa.

Deoarece fanii sunt pe cât se poate de curioși să afle mai multe lucruri despre povestea de dragoste a Marcelei Fota, aceasta a vorbit recent, în cadrul unei emisiuni TV, despre perioada pe care o traversează, fără a da însă prea multe detalii.

Marcela Fota spune că își dorește să-și țină povestea amoroasă departe de ochii lumii, iar cel mai important lucru pentru ea, indiferent de situație, este fiul ei.

„Cătălin Măruță: Eu am citit povestea asta prin ziare și am zis să te întreb pe tine dacă e așa sau nu e așa că de multe ori mai apar lucruri care nu sunt adevărate și oamenii de multe ori nu au ocazia să vorbească despre lucruri.

Marcela Fota: O grămadă de lucruri neadevărate.

(…) Să presupunem că este așa, nu cred că ar fi grija cuiva. Pentru mine, așa cum am mai spus, este importantă sănătatea mea mentală ca să îi pot să îi ofer copilului meu o stabilitate din toate punctele de vedere.(…) Am descoperit faptul că oamenii nu pot accepta alți oameni puternici și mai ales foarte greu este acceptată o femeie puternică.

Cătălin Măruță: Păi și atunci povestea asta există sau nu există sau e o poveste care e pentru tine și vrei să o ții doar tu și să o știi doar tu?

Marcela Fota: Este o poveste care este pentru mine și care consider că, atâta timp cât eu noaptea merg acasă și pun capul liniștită pe pernă și faptele mele nu afectează pe absolut nimeni nu văd de ce ar trebui să dau explicații cuiva. Așa cum am spus, sunt un om care ceea ce s-a întâmplat în viața mea, și au fost multe lovituri, pierderea tatălui după cum știți, pierderea soțului după cum știți, m-au învățat cât de important este ca tu să fii împăcat și bine cu tine și explicații nu cred că, nu știu, mă repet, atâta timp cât deciziile mele și faptele mele nu afectează nimeni în jurul meu nu văd de ce ar trebui să fiu judecată sau să mă justific.”, a fost discuția dintre cei doi, în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță.

Marcela Fota, mereu răsfățată de iubitul ei

Deși este discretă atunci când vine vorba despre viața sa personală, în special despre povestea de dragoste pe care o trăiește alături de iubitul tinerel, Marcela Fota nu ezită niciodată să se posteze alături de acesta sau să împărtășească cu fanii micile cadouri pe care le primește de la partenerul ei.

Așa s-a întâmplat și recent, căci interpreta de muzică populară a primit un buchet de flori din partea lui Alex, iar tânărul a postat o imagine cu vedeta pe pagina personală de Instagram. Ei bine, la rândul său, cântăreața a preluat postarea si a distribuit-o pe contul său personal de pe rețeaua de socializare.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *