Dezvăluiri

EXCLUSIV! Iată CAUZA DECESULUI taximetristului din Tg-Jiu! Nimeni nu s-ar fi așteptat la asta!

Toate speculațiile cu privire la o eventuală crimă sau suicid, în cazul taximetrist din Tg-Jiu, dispărut, în cursul zilei de luni și găsit abia miercuri, mort, în mașina sa, la marginea pădurii de la Drăgoieni, au fost spulberate, în urma necropsiei. Concluziile medicilor legiști sunt fără echivoc și relevă faptul că tânărul de 38 de ani avea unele probleme medicale mai vechi, care i-au provocat, în final, decesul.

Vasile Cioboiu, taximetristul în vârstă de 38 de ani, din Tg-Jiu, și-a băut cafeaua, ultima oară, luni dimineață, cu colegii săi, în stația de taxi din fața gării din municipiu. De atunci nu l-a mai văzut nimeni. Mama tânărului a sperat că se va întoarce acasă și a anunțat dispariția sa marți, potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliție Județean Gorj.

Un apel public postat, pe o rețea de socializare, de o prietenă a mamei tânărului a apărut abia miercuri dimineața și anunța dispariția taximetristului, care plecase, cu două zile în urmă, la serviciu și nu a mai revenit acasă. În aceeași zi, trupul neînsuflețit al tânărului a fost descoperi, în mașina sa, la marginea pădurii din cartierul Drăgoieni, de un localnic care observase taxiul în acel loc, încă de luni.

La acel moment, în spațiul public, au fost vehiculate mai multe ipoteze cu privire la decesul taximetristului, de la crimă, până la o sinucidere.

Opinia specialiștilor, care a ajuns la dosarul penal întocmit în cauză, exprimată în urma necropsiei, arată că tânărul avea probleme cardiace mai vechi, susțin surse din anchetă pentru gorjonline.ro.

Mai exact, în urmă cu ceva timp, acesta suferise un infarct, iar al doilea infarct i-a provocat decesul.

Rămâne, totuși, întrebarea cum a ajuns la marginea pădurii?

Potrivit medicilor cardiologi, este foarte posibil să fi avut dureri în piept, semn al începutului unui infarct și să fi intenționat doar să se odihnească, până îi trec acele dureri. Specialiștii spun că există situații în care pacientul nu poate defini clar durerea și o caracterizează ca pe o senzație generală de disconfort. În multe cazuri, nu există semnale de alarmă pentru infarctul miocardic, iar prima durere reprezintă debutul infarctului. În astfel de situație, timpul în care pacientul se prezintă la medic va face diferența. Prognosticul cel mai bun îl au pacienții care se prezintă în primele 30 minute de la debutul durerii sau, cel mult, în primele 6 ore. După acest interval de timp, șansele de supraviețuire sunt minime.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *